ArtiCoupe, haarwerk ons werk

Haar vormt een wezenlijk onderdeel van uw uiterlijk. Geen wonder dat haaruitval, haarverlies en kaalheid impact heeft op hoe u zich voelt. Wij begrijpen uw angst voor haarverlies, het stille verdriet, de schaamte. Omgaan met haarverlies heeft veel impact in uw dagelijkse leven op zowel psychisch als fysiek vlak.

Wij als Articoupe bieden u een aparte ruimte waar u volledige privacy heeft en waar u ongezien wordt behandeld, waardoor het zelfvertrouwen kan toenemen. Articoupe heeft een heldere missie: iedereen die lijdt aan haarverlies het gevoel van vrouwelijkheid/mannelijkheid en zekerheid teruggeven.

De naam Articoupe zelf betekent lichte en verfijnde volle haardos. Wij komen samen met u tot de beste esthetische en praktische oplossing bij haarproblemen. Wij denken met u mee, adviseren en zoeken naar de voor u juiste haarwerken, die onopvallend hoort te zijn, want wij vinden dat je geen verschil mag zien tussen haarwerk en je eigen haar. Ook moet je er dagelijkse dingen mee kunnen doen zoals sporten, zwemmen of een rit in een cabriolet maken zonder zorgen!

Lees meer over ons bij wie zijn wij en over hoe wij te werk gaan bij onze werkwijze

Nieuws
Nieuwsbrief Laat uw e-mailadres achter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze aanbiedingen.
Volg ons

Fotogalerij: