Referenties

Beste Miranda,

Ik Ben al een aantal jaren klant bij jullie salon Articoupe. Ondanks dit wil ik toch even mededelen dat iedere keer weer versteld sta van de behulpzaamheid en klantvriendelijkheid. Dit getuigd voor mij nog maar eens hoe professioneel jullie mij als klant steeds maar weer opnieuw helpen naar mijn tevredenheid.

Hartelijk dank hiervoor.

Met vriendelijke groet,

Marie  

Diana van Ooijen schreef:

Ik werd bij Articoupe geweldig ontvangen, op mijn gemak gesteld en vervolgens naar een super resultaat gebracht. 

De vriendelijke deskundigheid is niet in woorden uit te leggen maar dat ik nu vol zelfvertrouwen ben is toch echt te danken aan jullie!

Ik zou dan ook iedereen Articoupe aanbevelen.

Hartelijk dank voor jullie steun en het luisteren naar mijn wensen. Het is helemaal top!

Noor van der Zanden:

‘Het is mijn haar, het zit alleen niet vast’. Dat is de gedachte die Noor (25) inmiddels heeft bij haar haarwerk. “Het is de kunst om jezelf niet te laten tegenhouden door het haarwerk, maar er juist de kracht uit te halen om dingen te ondernemen.” Dat lijkt nu misschien gemakkelijk gezegd maar het is een groeiproces waarbij je beetje bij beetje meer gaat vertrouwen op jezelf en het haarwerk.

Prachtige mooie blonde lokken had ik (al zeg ik het zelf) totdat er op mijn 11e een kaal plekje werd ontdekt. Bij de dermatoloog bleek al gauw dat het om Alopecia Areata ging en naarmate de tijd vorderde begon mijn haar steeds meer uit te vallen. Zelfs zo erg dat het uiteindelijk niet meer te bedekken was met de flip-in hair, haarbanden of petjes die ik droeg. Van die mooie blonde lokken was dan ook nog maar weinig over.

De beste keuze

De basis- en middelbare school waarin ik eigenlijk onbezorgd plezier hoorde te maken was juist een lastige tijd. In deze periode leer je jezelf beter kennen wat bij mij, hoe positief ik ook ben ingesteld, alleen maar zorgde voor frustratie en onzekerheid. De dag dat mijn vader me meenam om een haarwerk te halen vergeet ik dan ook nooit meer. Het is de beste keuze die hij ooit heeft kunnen maken!

Uiteindelijk kwam ik terecht bij Articoupe, een haarwerkspecialist waar ik meteen een goed gevoel bij had. Miranda is bekend met Alopecia Areata waardoor ze zich goed kan inleven in mijn wensen.

Het Europese echte haar van Hair Fix gaf me mijn zelfvertrouwen grotendeels terug. Super fijn dat dit bestaat waardoor ik me met deze mooie lokken weer meer vrouw kan voelen.

Doe je het haarwerk wel eens af?

Jazeker, zodra ik thuis kom of in een vertrouwde omgeving met vriendinnen ben gaat mijn haarwerk meteen af. Het voelt als een opluchting dat ik me dan onbezorgd kan voortbewegen. Eerlijk is eerlijk de gedachte dat het haarwerk misschien kan afgaan benauwd me namelijk. Het zit heel goed vast maar wanneer ik met vriendinnen opstap ga ben ik stiekem toch wel bang dat er iemand in blijft hangen. Hierdoor ben ik in elke situatie dan ook erg bewust van mijn omgeving. Daarnaast probeer ik te vermijden dat ik in een doorloop van mensen kom te staan.

Eigenlijk heb ik zelf het tegendeel al bewezen. Twee jaar geleden heb ik hiermee namelijk parachute gesprongen, wat gewoon ging. Daarnaast bedenk je allemaal trucjes om te zorgen dat het vast blijft zitten, bijvoorbeeld door het vast te plakken met speciale tape. Mijn advies is dan ook om vooral dingen te blijven ondernemen want je kunt meer doen met het haar dan je denkt!

Kim schreef: Miranda is een geweldig lieve vrouw die absoluut snapt hoe moeilijk het is om te praten over en het accepteren van haarverlies! Vanaf de eerste minuut stelt ze je gerust en denkt in alle mogelijke manieren met je mee. Niets is haar te gek en ze staat letterlijk iedere minuut van de dag voor je klaar! Het haar is van ontzettend goede kwaliteit en niet van echt te onderscheiden. Super blij met haar! Zou haar ook bij iedereen aanbevelen. Ik heb een lange zoektocht gehad naar een zaak die kwalitatief goed haar kan leveren. Wat een rommel vind je op het internet. Denk je iets goeds gevonden te hebben, valt het enorm tegen als je er bent. Maar bij Miranda voelde het meteen goed, ik wist meteen dat ik hier mijn haarstuk ging bestellen. Geen moment spijt van gehad!

Margo schreef: Het is nu alweer ongeveer een jaar geleden dat ik een eerste afspraak maakte bij Miranda. Is stond op het punt om zware chemokuren te krijgen en ik zou daardoor mijn haar volledig kwijt raken. Een erg zware en emotionele tijd. De manier waarop Miranda mij destijds geholpen heeft was geweldig. Ze had een enorme warme uitstraling en begrip voor alle emoties die zo'n zware behandelingen met zich mee brengen. Ze had alle tijd en rust om alles goed te begeleiden en samen met mij te zoeken naar een goed passend haarwerk. De ervaring en kennis waren van meet af aan duidelijk. Ze was erg geduldig met uitleggen t.a.v. op,-en afzetten van het haarwerk en t.a.v. hoe alles te verzorgen. Alles gefaseerd zodat je niet teveel info tegelijk krijgt maar gewoon afgestemd op de fase waarin je zit en waar je aan toe bent. Ook de inrichting van haar zaak is zeer weloverwogen gekozen. Het biedt volop privacy als je dat nodig hebt. Ik heb tussen de afspraken door niet hoeven bellen, maar kreeg steeds weer op het hart gedrukt dat wel te doen als ik met vragen zat. Inmiddels heb ik mijn eigen haar weer terug. Ik mailde Miranda nog een keer dat het weer goed gaat met mij en dat mijn haar op een hele grappige manier aan het terug groeien was. Wederom een erg warme reactie terug van haar kant, met daarbij de reactie dat het best wel een jaar kon duren voordat ik weer een beetje zou kunnen gaan doen met mijn haar wat ik wil. Kortom; Miranda, je bent geweldig! Warm, kundig, geweldig inlevingsvermogen enz. enz. Ga zo door en ik als ik mensen in mijn omgeving tegen kom die ook op zoek zijn naar haarwerk, dan zal ik zeker naar jou verwijzen!! Nogmaals hartelijk dank. Groet, Margo

Irene schreef: Graag wil ik ook een stukje schrijven over Kim en miranda want dat verdienen ze dik .want wat word je daar goed behandeld. Een goed luisterend oor . Ik heb alopecia areata . Ze hebben een mal van mijn hoofd gemaakt voor mijn haarwerk. Na 3 1/2 maand was mijn haarwerk klaar in model geknipt .en hij zit geweldig na een week al helemaal gewend . Kim en miranda bedankt voor mijn haarwerk ik heb mijn zelf vertrouwen weer terug en loop nu weer trots rond . Wat zijn jullie geweldig ,geboren voor dit vak .ik zal jullie aan ieder aanraden

F. schreef: Via mijn tante die ook al klant is bij Articoupe ben ik hier terecht gekomen. Ik ben van middelbare leeftijd en merkte dat mijn haar steeds dunner werd. Nu heb ik een prachtig haarstuk wat bevestigt is aan mijn eigen haar en ik kan er mee naar de sauna, zwemmen, sporten etc. Ik krijg van iedereen complimenten dat ik zo'n mooi haar heb, maar niemand heeft in de gaten dat het een haarstuk is. Ik ben er enorm blij mee en heeft mijn zelfvertrouwen een boost gegeven. Ook een groot compliment over de service, die is echt uitstekend

Mevrouw uit Veghel schreef:Ik ben bij Articoupe terechtgekomen via een tip van mijn dochter want zij had de website op internet gezien en zij vond dat die er zeer professioneel uitzag en ze gaf ook aan dat de recensies die op die website stonden ook zeer positief waren en naar zo'n bedrijf was ik juist op zoek. Tijdens het eerste telefonisch contact werd ik heel vriendelijk te woord gestaan door Miranda en ze legde ook duidelijk uit hoe hun aanpak is. Tijdens het intake gesprek werd ik in alle rust en in een prettige en professionele omgeving te woord gestaan en je wordt er met zeer veel respect behandeld en daardoor voel je je ook meteen op je gemak. Wat ik telkens ook als zeer prettig ervaar is dat je in een aparte ruimte wordt behandeld dus discretie is verzekerd.  Na het intakegesprek werd er een nieuwe afspraak gemaakt waarbij ik een keuze had uit vele haarwerken en er werd ook ruimschoots de tijd genomen voor het passen van al deze haarwerken. Miranda neemt altijd ruimschoots de tijd om uitleg te geven over het haarwerk, maar ook over de producten die zij als Articoupe bij het haarstuk leveren. Alle tijd  wordt uitbesteed aan het uitleggen van hoe je het haarwerk moet wassen. Dit is trouwens ook het eerste haarwerk wat echt goed past en is daarom ook fijn om te dragen en het sluit erg mooi aan en ik ben daarom ook zeer tevreden over mijn haarwerk en krijg veel complimenten hierover en daarom draag ik mijn haarwerk dagelijks met veel plezier. Samenvattend kan ik zeggen dat de aanpak van Miranda zeer professioneel is en dat ze zeer klantgericht werkt en de nazorg is ook heel erg goed. Ze stelt de klant centraal en ze is zelfs 24/7 beschikbaar en dat zegt dus ook wel iets over haar betrokkenheid met haar klanten. Dus ik kan Articoupe zeker van harte aanbevelen!

Willeke schreef: ik ben blij te lezen dat alle reacties positief zijn. En mijn ervaring is zeker niet anders! Ik word echt elke keer weer meer als geweldig geholpen door Kim en Miranda. Ze willen echt dat je haarwerk 100% goed is en goed zit. Ik ben echt super blij dat ik bij hen terecht ben gekomen!

Doortje Moors schreef: Ik ben door de chemokuren ook mijn haren verloren. Miranda heeft mij hierbij zo fijn geholpen. Ze is uitermate geschikt voor dit werk, daar ze je helemaal de kans geeft om verdriet te hebben en je de tijd geeft om te wennen aan je haarstukje. Niemand ziet het aan mij en als ik het vertel, krijg ik de meest geweldige reacties hoe prachtig het geworden is. Bedankt Miranda!

W vd B schreef: uit ervaring kan ik Articoupe van harte aanbevelen. In alle rust wordt de klant in een prettige omgeving deskundig en met respect behandelt. Dit alles erg professioneel en zeer discreet. Ook de service is perfect. Mede door de goede kwaliteit van het materiaal ben ik in Articoup ten volle tevredengesteld. Miranda en Kim, bravo!

Mieke Scheepers schreef: dank je wel Miranda en Kim voor het goede advies wat ik 14 maart jl. van jullie heb gekregen.

Lucy van den Heuvel schreef: Ik ben bij Articoupe gekomen via een tip van me man. Hij zei er komt een uitzending op televisie over haarwerken kijk maar eens. Ik heb de uitzending gekeken en het beviel me al meteen. Over mezelf, ik draag een haarwerk al vanaf 1980, ik heb dus al wat haarwerken gezien en gehad. Zelfs in de haarwerkenbranche is er al het een en ander veranderd, materiaal duurzaamheid en verzorging ervan. Ik heb dus al verschillende zaken bezocht en ben er mee in zee gegaan. Zelfs voor een haartransplantatie had ik al afspraken gemaakt en op gesprek geweest. Maar nee toch maar niet. De volgende dag heb ik al meteen op de site van Articoupe via contact een afspraak gemaakt. En Miranda heeft me teruggebeld. Ik ben toen naar de salon gereden en toen ik er binnen kwam was er al meteen rust in mezelf. Ze hebben mer privacyruimtes waar de klant geholpen wordt. De werkwijze van Articoupe, is gewoon top. Van A tot Z en het eindproduct waar het om draait is geweldig mooi. Ik heb dus nu een haarwerk van Articoupe het zit ontzettend goed en de afwerking is wel zo mooi, ik ben er ontzettend blij mee en heel tevreden over. Dit is trouwens ook het eerste haarwerk wat echt strak zit en past en het sluit mooi aan zonder hobbels erin, daar kunnen andere zaken nog wat van leren. Verder is de afwerkrand voor zo mooi gemaakt dat je totaal niet ziet waar het haarwerk begint. Met andere woorden EEN TOPZAAK MET TOPMENSEN DIE WETEN HOE JE MENSEN GELUKKIG KAN MAKEN.  Miranda en Kim hartstikke bedankt voor alles. Groetjes van Lucy van den Heuvel uit Helmond.

Dora Polman schreef: na een operatie kreeg ik te horen dat er een chemo ging volgen en dat mijn haar uit ging vallen. Vanuit het ziekenhuis kreeg ik een lijst mee met namen van verschillende zaken die me konden helpen met een haarwerk. Omdat ik in Beek en Donk woon is het makkelijk om in eigen dorp te blijven. En daar heb ik geen spijt van. Bij Articoupe was ik meteen op mijn gemak. Alles werg goed uitgelegd, verschillende haarwerken besteld en zo uitgezocht wat het beste bij mij paste. Het is mooi dat de mensen het niet weten het ook niet zien dat het een pruik is. Ik ben door Miranda en Kim heel goed geholpen en niks is hen te veel. Voor iedereen die een haarwerk nodig heeft kan ik Arti Coupe aanbevelen. Vriendelijke benadering, en heel veel persoonlijke aandacht. KEI GOED. Heel veel dank voor alles.

Mevrouw uit Berkel-Enschot schreef: Sinds 1 jaar ben ik een heel tevreden klant bij Kim en Miranda. De professionaliteit staat bij deze 2 dames hoog in het vaandel. Voel me op mijn gemak, en dat is heel belangrijk. "als je haar maar goed zit" is het motto dat is voor vrouwen met dun haar heel vervelend, doch absoluut waar. Na 5 jaar "haarwerkdragend" ben ik eindelijk op mijn plek bij Articoupe. De rust en vakkundigheid die Kim en Miranda UITSTRALEN IS VOOR MIJ HEEL BELANGRIJK. IK RAAD HET IEDERE VROUW EN MAN NATUURLIJK, AAN OM NIET met dit probleem te blijven lopen. Het geeft je zoveel meer zelfvertrouwen en niemand die het ziet!

Marie schreef: ik draag al meer dan vijf jaar een haarstuk, naar enige omzwervingen ben ik bij Articoupe terecht gekomen en samen met Miranda en Kim is er voor mij een nieuw haarstuk uit gekozen. Nu enige tijd verder ben ik zeer tevreden over mijn haarstuk, maar bovenal ben ik tevreden over de manier zoals Miranda en Kim de tijd nemen om tot een juiste keuze van een haarstuk te komen. Twee geweldige vakvrouwen die weten wat er leeft bij mij. Alle tijd om uitleg te geven over het haarwerk, maar ook over de producten die zij als Articoupe bij het haarstuk leveren. Alle tijd wordt besteed aan het uitleggen van hoe je het haarstuk moet wassen. Verder petje af voor de sfeer van de salon die bij mij overkomt, en ik ook als prettig ervaar, dat je in een ruime afgesloten cabine wordt behandeld, de ruimte waar je zelfs een collega mee naar binnen kan nemen. Petje af voor de professionaliteit van Miranda en Kim maar ook voor de salon. Marie.

Elle schreef: ik had na enkele operatie dat mijn haren minder werdt. ik heb er enkele jaren over gedaan om die stappen te ondernemen maar toen hoorde ik dat van arti coupe, ik heb een afspraak gemaakt.
ze hebben veel keuze's en leggen het ook goed en fijn uit en laten de keuze bij mij zelf. ze hebben alle tijd voor je en ook om een praatje te maken.
het is ook fijn dat ze aparte ruimte's hebben om die pruiken te passen.
ze staan altijd klaar als je ze nodig hebt.
miranda en kim harstikke bedankt.
groetjes elle.


Marieke schreef: Hallo Het is zo vertrouwd en geweldig hoe je bij miranda en kim geholpen word.Ik heb een stukje en dat moet om de 5 weken eraf om schoongemaakt te worden Mijn eigen haren laten ik meteen even knippen en fohnen super zitten ze dan.Ga zo door want ik kan jullie niet missen.bedankt
 

Haarstukdraagster schreef:Hallo
Ik heb sinds jaren erg dun haar op de bovenkant van mijn hoofd.
Doormiddel van een spuitbus met haarkleur spul loste ik dat een beetje op. maar het was geen fijne manier. moest altijd voor douchen eerst aan wasbak mijn haren wassen. ook zwemmen en in de regen lopen was een probleem.
Toen opende Miranda haar salon , ze zij je moet een bij me langs komen en dat heb ik gedaan. En zij heeft voor mij samen met Kim een haarwerk aangemeten dat over een deel van mijn hoofd bevestigd zit. Het is echt super , ziet er natuurlijk uit , niemand ziet het. Zelfs mijn eigen zussen hadden het niet gezien, ze dachten dat ik mijn haar anders had gefohnt. Het is echt een super oplossing, makkelijk in onderhoud het scheelt me elke dag tijd om mijn haar netjes te hebben. En bij e.v vragen zijn ze altijd bereikbaar .
Miranda en Kim bedankt ik ben er heel blij mee.

Judith schreef: Vanwege chemokuren kreeg ik last van haaruitval dus wilde ik een pruik. Ik kwam bij articoupe terecht en moet zeggen dat ik heel erg tevreden ben. Miranda en Kim hebben alle tijd voor vragen en onzekerheden en stellen je erg op je gemak.Het is ook fijn dat je in de privacy van aparte ruimtes geholpen wordt. Ze geven ook goede adviezen en leggen alles heel goed uit. Als je een afspraak maakt voor bv. onderhoud kun je vaak al snel terecht en dat is ook erg fijn. Verder hebben ze ook hele leuke buffs en mutsjes te koop. Kortom, ik ben zeer tevreden over de professionele en toch persoonlijke aandacht en werkwijze van Miranda en Kim.
Judith

Fam. van der Sangen schreef: Mijn moeder heeft een chemokuur gehad en hierdoor zou ze haaruitval krijgen, wij hebben contackt gezocht bij articoupe en die hebben ons geweldig geholpen. Wij kregen duidelijke uitleg en ze hadden alle tijd! Miranda had gezegd dat we ten alle tijden konden bellen, en dat was ook zo je kan er gelijk terecht, We hebben enkele keren een afspraak gehad met Miranda waar ze verschillende haarwerken heeft laten zien en gaf hier duidelijke uitleg over. Toen hadden we een haarwerk uitgezocht welke ons het beste leek. Enige tijd daarna begon het haar van mijn moeder steeds meer uit te vallen en moest het toch echt, het is moeilijk maar ze gaan er bij articoupe heel goed mee om. Toen ze haar haarwerk had en het geknipt was zag het er heel netjes uit. Ook werd er alle tijd genomen voor de uitleg hoe je het op en af zet, hoe je het moet wassen enz. We kunnen ze altijd bellen als er iets is en dat is wel heel fijn. We krijgen super reactie's, veel mensen zien niet dat het een pruik is, degene die het weten vinden het niet te onderscheiden van echt haar.
Ze zijn met de zonnebloem meegeweest en iemand van de verzorgende (die mijn moeder niet kende) zei goh wat heb jij mooie haren, waarop mijn moeder zei 'het is een pruik' maar dat kon ze niet geloven. Het is echt niet te onderscheiden van echt haar! Miranda en Kim hartstikke bedankt

Demi schreef: hallo , ben een meisje van 13 jaar, en ik heb 2jaar geleden een operatie aan mijn hoofd gehad,daar heb ik een klein kaal plekje aan over gehouden,ik stoorde mijn eigen er heel erg aan, en de meisjes bij mij op school vroegen de hele tijd wat heb jij op jou hoofd, ik moest dan iedere keer vertellen wat ik had gehad ,en daar kreeg ik een hekel aan,miranda zij meid dat is heel goed op te lossen om er een haarstukje op te zetten je zie er helemaal niks van ,ik ben zo blij dat ik nu een haar stukje heb, kan er alles mee doen, en ik hoef nu niet meer te zeggen wat ik op mijn hoofd heb gehad, miranda en kim bedankt, groetjes demi

Cindy schreef: ik heb al heel lang alopecia en ken Kim en Miranda ook al een hele poos. Als ik bel voor een nieuw haarwerk en leg uit wat ik wil zoeken ze voor mij weer leuke modellen uit. Ze weten precies wat bij mij staat. Ik voel me daar op me plek en ga nergens anders meer naartoe. ik krijg ook heel veel reacties van mensen buiten af dat ik altijd hele mooie heb en die niet van echt (je eigen haar) te zijn onderscheiden. liefs cin

Angela schreef: door een allergie kon ik mijn haarwerk niet meer dragen, dit was echt een probleem voor mij en er moest snel een oplossing komen. Ik heb op gevoel Articoupe via Google getrasseerd en ben gaan bellen. Miranda heeft me super goed geholpen: door snel te reageren en naar mijn wensen en de mogelijkheden gekeken. Binnen 1 week tijd had ik een super mooi en fijn zittend haarwerk, helemaal naar mijn zin! Ontzettend bedankt! Ik geniet met volle teugen van mijn haarwerk

Michael:

ik wou graag jullie een compliment geven hoe jullie me moeder gister geholpen hebben. De tijd die er genomen word voor het passen van de haarstukken  en de mogelijkheden die er zijn. Het is net of het der eigen haar weer is .toen ik haar gister thuis afzette straalde ze gewoon weer dat deed mij zeer goed . en me vader was ook onder de indruk dat het zijn jansje weer was .

hartelijk dank daarvoor dit maakt het wat draagzamer 

groetjes Michael de zoon van janny jansen 

Hoi Miranda en Kim, Ik ben nu al een paar keer bij jullie geweest, ook met mijn schoonmoeder. We willen jullie zeggen dat we zo ontzettend fijn en warm worden ontvangen in een aangename, discrete omgeving. We voelden ons direct thuis, en kregen een vakkundige behandeling en goede adviezen! Ook de service is geweldig. Wij willen jullie daarvoor hartelijk danken! Annelies

Lieve Miranda Ik ben sinds 2016 bij jullie als klant. Ik werd via mijn schoondochter naar jullie verwezen. Toen ik met haar in contact kwam had ik mee een klik. Je voelt mee op je gemak., want je krijg te horen dat je met die ziekte geconfronteerd wordt dan zak je letterlijk door de grond. en ze had een luisterend oor. Ze had alle tijd voor je. Zo lief en je wordt getroost en op je gemak gesteld en dat heb je opdat moment nodig. Ze weet precies wat je nodig en wat bij jou past. En wordt zeer vakkundig gedaan. Bedank hiervoor. Lieve lieve groetjes Hetty

Referenties
Referentie toevoegen
Nieuws
Nieuwsbrief Laat uw e-mailadres achter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze aanbiedingen.
Volg ons

Fotogalerij: