Een haarverlenging nabij Veghel

Wanneer u door medische of genetische oorzaken last hebt van haaruitval, kan dit best moeilijk zijn. ArtiCoupe biedt oplossingen op maat met privacy tijdens uw afspraak. Wilt u graag een haarverlenging? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak om langs te komen in Beek en Donk, nabij Veghel.

Haarverlenging door extensions

Een haarverlenging of haar-extension is een verlenging van uw eigen haar. Wij gebruiken verschillende manieren om een verlenging te realiseren, onder andere een weft, haarstuk en extensions behoren tot de mogelijkheden. Door te kiezen voor een van deze mogelijkheden, krijgt u een vollere haardos en kunnen wij uw eigen haar verlengen. Wij zorgen ervoor dat het onderscheid tussen uw eigen haar en de verlenging niet zichtbaar is.

De verschillende opties komen met verschillende prijzen, looks, duurzaamheid en draagcomfort. Tijdens een afspraak kunt u, met privacy en in alle rust, verschillende opties ervaren. Onze ervaren specialisten denken graag met u mee. Zo komen we tot een oplossing die bij u past!

Uw haarwerk, ons werk

Haarproblemen en haaruitval zijn een gevoelig onderwerp. Onze specialisten weten dit. Daarom nemen zij ruim de tijd om u op uw gemak te stellen. Afspraken en behandelingen vinden plaats in een aparte ruimte, zodat u zich op uw gemak voelt. Daarnaast hebben al onze specialisten jarenlange ervaringen met haarwerken. Zij luisteren naar u en zullen samen met u tot een de beste oplossing komen. Omdat geen mens hetzelfde is, is het belangrijk om een oplossing op maat te vinden die echt bij u past!

Contact met ArtiCoupe

Wij zijn gevestigd in Beek en Donk, nabij Veghel en Helmond. Wilt u graag bij ons langskomen voor advies of wilt u zich laten behandelen? Maak dan een afspraak door ons te bellen of te mailen. En mocht het niet mogelijk zijn om ons te bezoeken doordat u bijvoorbeeld in het ziekenhuis ligt? Dan komen wij naar u! Wij nemen de tijd voor u en helpen u graag. Zo kunt u binnenkort weer zelfverzekerd stralen!


Nieuws
Nieuwsbrief Laat uw e-mailadres achter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze aanbiedingen.
Volg ons

Fotogalerij: